top of page

Vrijwilliger CHAI LIFELINE

geweldige vrijwilligers zoals jij maken het verschil voor gezinnen die te maken hebben met een ernstige ziekte en crisis

ONZE mogelijkheden voor vrijwilligerswerk

CRISISTEAM

Ons crisisteam krijgt professionele training zodat ze families en gemeenschappen kunnen ondersteunen die te maken hebben met trauma en verlies.

FAMILIE MANAGER

Onze gezinsmanagers zorgen ervoor dat gezinnen de diensten krijgen die hen het beste ondersteunen bij hun uitdagingen.

GROTE BROER/ZUS

Onze grote broers en grote zussen ondersteunen kinderen en broers en zussen van zieke familieleden zodat elk kind de aandacht ontvangt die door de ouders tijdelijk niet gegeven kan worden.

GROTE BROER/ZUS MANAGER

Onze grote broer/zus managers zorgen ervoor dat onze grote broers/zussen een goede relatie onderhouden met hun partnerkinderen.

EVENEMENTMANAGER

Onze eventmanagers organiseren de verschillende evenementen en workshops die we het hele jaar door organiseren, waaronder onze toevluchtsoort en Ride4Chai.

EVENEMENT VRIJWILLIGERS

Onze evenementvrijwilligers helpen op de dag om ervoor te zorgen dat iedereen een geweldige tijd heeft tijdens onze evenementen en workshops.

BESTUURDER

Onze chauffeurs brengen gezinnen naar het ziekenhuis en weer naar huis, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over vervoer.

word lid van de chai lifeline-familie

Als je vrijwilligerswerk wilt doen voor Chai Lifeline België, vul dan het formulier in en we nemen contact met je op.

Houd er rekening mee dat om je als grote zus aan te melden, je minimaal  18 moet zijn, en je school hebben afgemaakt. Voor grote broers geld een minimumleeftijd van 17 jaar.

Als je vrijwilligerswerk wilt doen voor Chai Lifeline USA, Canada, UK of Israel, klik dan op de relevante link hieronder:

Talen gesproken
Vrijwilliger voor

Bedankt voor het achterlaten van een bericht. Een van onze teamleden zal spoedig contact met je opnemen.

bottom of page