top of page

HET IS ONMOGELIJK JE VOOR TE BEREIDEN OP TRAGISCHE GEBEURTENISSEN

We bieden onmiddellijke crisisinterventie om individuen, families en gemeenschappen te ondersteunen

CRISISINTERVENTIE

Tragische gebeurtenissen zoals een angstaanjagende diagnose, een plotselinge dood of een terreurdaad kunnen langdurige gevolgen hebben voor een persoon of gemeenschap.

 

Ons crisisteam biedt onmiddellijke emotionele steun en praktische hulp om de stabiliteit te herstellen van degenen die getroffen zijn door een catastrofaal incident.

 

We bieden begeleiding aan families, scholen en andere groepen hoe zelf om te gaan, en met ondersteuning van anderen wanneer ze worden geconfronteerd met trauma en rouw.

"Toen we een ernstig ongeval hadden op school, heeft het Crisisteam ons geholpen om het nieuws aan de kinderen te vertellen."

 - een dankbaar schoolhoofd

HET CRISISTEAM

rabbi-doctor-fox_edited.jpg

Rabbi Dokter Fox, Project Chai Directeur Interventies en Gemeenschapseducatie

Onze crisisinterventiedienst - Project Chai - is een groep psychologen, hoofdonderwijzers, Trauma hulpverleners en andere vrijwilligers.

 

Ons team zijn allemaal professioneel opgeleid door Rabbi Doctor Fox (Project Chai Director of Interventions and Community Education) om individuen en gemeenschappen te ondersteunen bij het omgaan met de emotionele, sociale en psychosociale uitdagingen die gepaard gaan met trauma, ziekte en verlies.

Onze diensten nodig?

Als u of iemand die u kent onmiddellijke ondersteuning nodig heeft, neem dan contact op met onze crisishotline
+32 495 19 81 00 

bottom of page